Natural Tennis

S-M-F

Speciaal voor de Natural Tennis range heeft Dunlop i.s.m. Frank Messerer een geheel nieuw bespansysteem ontwikkeld. Niet alleen met nieuwe snaren, maar ook met een nieuwe manier van bespannen (zie hieronder). Bekijk ook de entree naar de NT Collectie en de NT info onder TechTalk. Kies snel je nieuwe NT racket.


NT


Baanbrekend Bepansysteem

S, M of F

NT rackets worden volgens het nieuwe S-M-F bespansysteem bespannen. Dit nieuwe bespansysteem is helemaal aangepast aan swingstyle en speelniveau en wat een speler van zijn racket verwacht.

Gecertificeerd

Alleen door Frank Messerer/Dunlop opgeleide en gecertificeerde bespanners mogen dit systeem gebruiken. Frank Messerer is tennis- en bespanexpert en heeft zijn sporen in het ATP circuit verdiend.

Eigenschappen

Voor ieder speelniveau zijn er drie verschillende bespanschema's met oplopende eigenschappen (S-M-F). Racketperformance wordt zo optimaal in balans gebracht met speelniveau.


Racket Benefits S-M-F

Swingstyle S (Slow/Short)

Dit bespanschema geeft aan een racket maximale balversnelling en power.

Swingstyle M (Medium)

Dit bespanschema geeft aan een racket een gemiddelde balversnelling bij behoud van controle.

Swingstyle F (Full/Fast)

Dit bespanschema geeft aan een racket maximale controle en precisie.


Speler Benefits S-M-F

Swingstyle S (Slow/Short)

Voor de recreant tot clubspeler met een short/slow swing.

Swingstyle M (Medium)

Voor de clubspeler tot wedstrijdspeler met een medium swing.

Swingstyle F (Full/Fast)

Voor de betere wedstrijdspeler met een full/fast swing.


Overtuigende Reacties

Ik ben een 'gewone' gemiddelde tennisser. Sinds ik met de NT 6.0 speel is mijn spel en plezier aan het tennis met sprongen omhoog gegaan. Bedankt Dunlop.

Jan KlijstArnhem

Op aanraden van mijn vriend heb ik de NT 7.0 gekocht. Een wereld van verschil met mijn oude Babolat racket. Helemaal te gek.

Marijke HendriksDen Haag

Ik moet het zeggen: ik ben heel erg tevreden over mijn nieuwe Natural Tennis racket R 3.0. Ik heb ineens meer controle en power. En inderdaad, van trillingen heb ik geen last meer.

Pieter De SoeteAmsterdam


Een NT snaar met het juiste bespansysteem zorgt voor een grotere sweetspot. Wil je de beste performance en een zo groot mogelijke sweetspot? Kies dan NT.